Tuesday, August 2, 2011

We woke up to a …….

DSC04253

We woke up to a strange noise on Sunday morning and it took us a couple of minutes to figure out what was going on, it was RAINING!!!

DSC04252

This is the first time it’s been raining at the house in July since we moved in to the house in 1997!! The first couple of hours were wonderful but later in the day did it get hot and sticky, oh well it felt good as long as it lasted!!

Thanks for visiting & Carpe Diem!

4 comments:

Göran S said...

Visst är det härligt med en rejäl regnskur!Ni har väl tygtak till Hot Rodden!!!

Malin said...

Testing

Malin said...

Jag var tvungen att testa för jag har inte kommit in här på ett tag. Har samma goole konto och lösenrod men det vill inte ta emot. Då sa min man att jag skulle testa med vårt gmail och det gick bra.

Härligt att få lite regn efter torka. Här regnar det för fullt just nu och det behövs. Vi har 16 grader och svalare och det känns toppen

Ha en fin helg over there
hugs from Malin/wiper in Smaland

Annelie L said...

Vi har så mycket regn så vi blir lika förvånade över solen som ni blev över regnet...Nej riktig så illa är det inte, men nog känns det som om man skulle vilja ha mer sol en regn vissa veckor. I Vimmerby sken solen iallafall, vi hade bara en liten morgonskur medan vi satt och åt frukost, sen var det strålande sol.
Massor av kramar